Logistics Center Grimbergen

The big 5
We build
what matters

Warehouse

Dagelijks worden vanuit het Caterpillar Logistics Center Grimbergen tonnen aan Cat onderdelen verzonden. Die onderdelen vertrekken naar verschillende dealers in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. En het warehouse team doet dat snel en doelgericht, maar altijd veilig.

"Wat ik niet meer zou kunnen missen? De actie! Heel kort op de bal spelen, handen uit de mouwen steken en er samen voor gaan. De drive die dat geeft, is fantastisch.”

— Katrien

In ons warehouse ligt alles wat op een Cat machine aanwezig kan zijn. Van filters voor een standaard onderhoud, tot heel specifieke onderdelen zoals cabines voor een graafmachine. Alles wat aan of in een Cat machine zit, kunnen wij aanleveren. Jouw uitdaging? Samen met het team zorgen dat al deze processen vlot verlopen. Caterpillar is bekend om zijn kwaliteit en goede service. En in die logistieke keten, maakt ons warehouse team het verschil.

Stock plaatsen en verplaatsen, racks organiseren, orderpicken, bestellingen laden en verschepen,… In ons magazijn werken we heel hands-on én is het altijd gezellig druk. Het leuke aan logistiek is dan ook dat elke dag er anders uitziet. En dat we met ons hele team kwaliteitsvol werk neerzetten, net zoals onze producten. Hoe we dat doen? Doelgericht, foutloos en vooral veilig. Daar gaan we voor.

Onze vacatures