Logistics Center Grimbergen

The big 5
We build
what matters

Supplier relations

Één van onze dealers heeft een oliefilter nodig. Nu! De standaard levertijd is te lang. Wat doe je? Bij order fulfillment sta je op elk moment in de startblokken om een oplossing te vinden. En is iets vandaag niet beschikbaar? Dan zorg jij dat het toch zo snel mogelijk naar onze dealers kan. Hydraulische cilinders, tandwielen, pompen, een onderdeel van een motor of aandrijflijn? Jij zoekt het over de hele wereld.

“Je hebt een sleutelrol in onze supply chain. If you don’t do your part, people won’t get their parts. Zo simpel is het! Dingen voor elkaar krijgen op eigen initiatief: dat geeft mij voldoening. En zo leer ik elke dag bij.”

— Ana

Jij bent de link tussen de leveranciers en de dealers en maakt een analyse van de supply chain. Hoe? Door samen te werken met teams van over de hele wereld. Zo zoek je naar de beste oplossingen voor onze dealers. Om vervolgens de onderdelen zo efficiënt mogelijk op hun bestemming te krijgen.

Het overzicht van de complete Cat Parts Supply Chain, zit in detail in jouw hoofd. Inventory management, transportation, procurement… Je kent collega’s van over de hele supply chain. Flexibiliteit en overtuigingskracht: daarmee maak je het verschil. Soms is het een race om de onderdelen op tijd ergens te krijgen. Hou jij ook van die rush?

Onze vacatures