Warehouse

Onderhoudstechnieker 2 ploegen

Een logistieke carrière die blijft evolueren, in een internationale sfeer? Die start hier. Het Caterpillar Logistics Center in Grimbergen behoort tot de wereldtop, net als onze producten. Hier bouw je mee aan duurzame vooruitgang, terwijl je zelf steeds verder groeit als professional.

Ons Logistics Center is een onmisbare schakel. Van hieruit ondersteunen we onze supply chain op alle vlakken. Vanuit ons magazijn vertrekken er elke dag duizenden onderdelen naar dealers en klanten over de hele wereld. Ons Logistics Center is een schakel voor het Midden-Oosten, Europa en Afrika. We organiseren het transport en zorgen voor een betrouwbare dienst na verkoop.

Je functie

Je werkt in een roterende ploeg of in de vaste nachtploeg. Jij als onderhoudstechnieker zorgt ervoor dat de geautomatiseerde installaties onderhouden worden en indien nodig hersteld worden. Ook onderhoud en reparatie van elektrische lift trucks is voor jouw geen uitdaging. Jij kan elektrische en mechanische onderhoudswerkzaamheden op allerhande installaties uitvoeren.

Sporadisch dienen de onderhoudswerkzaamheden buiten de normale werkuren uitgevoerd te worden (’s nachts, weekends).

Onmisbaar voor deze job

  • Jouw verantwoordelijkheidszin en accuraatheid zijn noodzakelijk.
  • Je hebt een A2 niveau electromechanica of gelijkwaardige kennis door jouw ervaring.
  • Je beschikt over een basiskennis van Frans, Engels.
  • Je hebt kennis over Siemens S7 PLC’s.
  • Je bent een teamplayer.