Logistics Center Grimbergen

The big 5
We build
what matters

Transportation

Hoe krijg je Cat® wisselstukken het best van Grimbergen naar Australië? Jij stippelt de meest passende route uit. Kies je voor de snelste route of de goedkoopste route? It’s up to you. Het transportation team zorgt dat het transport van onze onderdelen en machines zo efficiënt mogelijk verloopt. En naar wens van de klant natuurlijk.

“Ik heb ‘geel bloed’. Ik ben trots op wat mijn team doet. Als ik met mijn gezin onderweg ben en we zien een graafmachine van Caterpillar, dan porren we elkaar aan. “Kijk! Hier wordt met goed materiaal gewerkt.”, zeggen we dan met een knipoog.”

— Jonas

Routes checken. Business partners in de startblokken zetten. Transporteurs contacteren. Oplossingen bedenken. Verzendingen opvolgen. Het Caterpillar transportation team in Grimbergen van ongeveer 100 mensen zorgt ervoor dat alles vlot verloopt. Klinkt dit spannend? Scroll dan zeker door naar onze vacatures, want er zijn heel veel mogelijkheden binnen transport en logistiek bij Caterpillar.

In transport moet je doelgericht denken. Je bent continu in gesprek met onze business partners en zoekt naar de beste oplossingen. Oplossingen waardoor de dingen net iets sneller kunnen – maar het einddoel is altijd een goede en correcte service. En die leveren we samen met het hele team.

Onze vacatures

Op dit moment zijn er jammer genoeg geen vacatures. Dat wil niet zeggen dat er bij Caterpillar geen plaats is voor nieuw talent. Ben jij ervan overtuigd dat je helemaal in ons team past? Stuur ons dan een spontane sollicitatie via personeelsdienst_grimbergen@cat.com