Logistics Center Grimbergen

The big 5
We build
what matters

Support services

Snel. Efficiënt. Geconnecteerd. Dat is onze business. Vanuit support services zorgen we er voor dat onze collega’s hun job op topniveau kunnen doen. En dat voor heel Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Samen gaan we voor hetzelfde doel. En dat gaat veel makkelijker met de juiste ondersteuning.

“Caterpillar kiest resoluut voor innovatie. En om rake voorstellen te kunnen doen, moet je de business goed kennen. Ik hou ervan om echt te kunnen meedenken. De expertise die ik opbouw, neem ik naar elke nieuwe job mee.”

— Tim

Hier vind je de supporters, de business partners. We zijn meedenkers, initiatiefnemers. We geven antwoorden, nog voor ons een vraag wordt gesteld. IT, HR, Finance, Engineering, Procurement en Legal: we zorgen er voor dat onze collega’s op de juiste ondersteuning kunnen rekenen.

We mixen vernieuwing met standvastigheid. Omdat innovatie belangrijk is, net als continuïteit. Hier hou je onze logistieke teams draaiende, en dat over de hele wereld. Je initiatief en ondernemerschap krijgt hier de ruimte. Daar kan je een hele carrière op bouwen.

Onze vacatures

Op dit moment zijn er jammer genoeg geen vacatures. Dat wil niet zeggen dat er bij Caterpillar geen plaats is voor nieuw talent. Ben jij ervan overtuigd dat je helemaal in ons team past? Stuur ons dan een spontane sollicitatie via personeelsdienst_grimbergen@cat.com