Logistics Center Grimbergen

The big 5
We build
what matters

Customer services

“Hallo, hoe kan ik u helpen?” Van Europa tot Afrika, van het Midden Oosten tot Eurazië. Het Inventory en Customer Services team krijgt oproepen van over de hele wereld. Van retours tot extra snelle leveringen, tot het optimaliseren van de opslagparameters. Jij bent de centrale figuur die de communicatie verzorgt tussen de verschillende stakeholders. Je antwoordt op heel diverse vragen, altijd met het doel om op een efficiënte en snelle manier een oplossing aan te bieden.

“Het meest uitdagende aan mijn job? Samen met mijn team leggen we dagelijks een complexe puzzel om onze dealers en interne afdelingen verder te helpen. Het leukste aan mijn job? Oplossingen aanbieden dankzij een sterke communicatie met stakeholders.”

— Danning

In het Inventory Management team werk je aan de optimalisatie van de Caterpillar inventaris en dat in ons wereldwijd netwerk. In het Customer Services team ligt de focus op het oplossen van problemen waarmee onze dealers dagelijks geconfronteerd worden als het gaat over onderdelen. Van vertraging in de verzending tot het retourneren van materiaal dat ze niet nodig hebben en ook het verbeteren van de verzend- en retour processen. Sterke en heldere communicatie, efficiënt werken en overzicht bewaren zijn dan ook de key skills in deze functies.

Het talent van deze departementen? In elke situatie moet je kunnen analyseren, onderhandelen, oplossingen aanbieden en beslissen. You make it work, en jij overtuigt anderen om actie te nemen. Altijd stel jij de vraag: hoe zorg ik dat het juiste stuk, op het juiste moment, op de juiste plaats wordt geleverd en dat onze Caterpillar dealer inventory sterk gemanaged blijft. Bij Caterpillar Grimbergen is geen enkele dag hetzelfde, wij leven echt voor de actie.

Onze vacatures

Op dit moment zijn er jammer genoeg geen vacatures. Dat wil niet zeggen dat er bij Caterpillar geen plaats is voor nieuw talent. Ben jij ervan overtuigd dat je helemaal in ons team past? Stuur ons dan een spontane sollicitatie via personeelsdienst_grimbergen@cat.com