Logistics Center Grimbergen

The big 5
We build
what matters

Customer services

“Hallo, hoe kan ik je helpen?” Ons customer services team is het eerste aanspreekpunt voor onze dealers. Die verkopen en verhuren Cat machines en motoren. Hebben zij een onderdeel nodig? Dan bestellen ze dat online. Maar voor alle andere vragen betreffende onderdelen, help jij hen verder. Van retours tot extra snelle leveringen: jij regelt het.

“Van Kirgizië tot Zuid-Afrika, Brazilië tot IJsland: hier krijg je de hele wereld aan de lijn. Je bent bijna de hele dag met klanten én collega’s in gesprek. Die internationale sfeer geeft me bijzonder veel energie.”

— Jelle

Zijn er te veel stukken bij de dealers? Te weinig? Zijn er claims, retours? Jij zorgt dat alles correct en op tijd gebeurt. Je werkt continu samen met andere teams. Bijvoorbeeld het order fulfillment team, die de benodigde onderdelen gaat zoeken. En met het transportation team, dat gaat zoeken naar de beste manier om het transport van de onderdelen te regelen. Prioriteiten bepalen en een goede werkplanning maken zijn essentieel.

Het talent van customer services? Je moet in elke situatie kunnen analyseren, onderhandelen, oplossingen aanbieden en beslissen. You make it work. En jij overtuigt anderen om actie te nemen. Altijd stel jij de vraag: hoe zorg ik dat het juiste stuk, op het juiste moment, op de juiste plaats wordt geleverd.

Onze vacatures

Op dit moment zijn er jammer genoeg geen vacatures. Dat wil niet zeggen dat er bij Caterpillar geen plaats is voor nieuw talent. Ben jij ervan overtuigd dat je helemaal in ons team past? Stuur ons dan een spontane sollicitatie via personeelsdienst_grimbergen@cat.com