Warehouse

Logistics Operations Supervisor – 2 ploegen

Een logistieke carrière die blijft evolueren, in een internationale sfeer? Die start hier. Het Caterpillar Logistics Center in Grimbergen behoort tot de wereldtop, net als onze producten. Hier bouw je mee aan duurzame vooruitgang, terwijl je zelf steeds verder groeit als professional.

Ons Logistics Center is een onmisbare schakel. Van hieruit ondersteunen we onze supply chain op alle vlakken. Vanuit ons magazijn vertrekken er elke dag duizenden onderdelen naar dealers en klanten over de hele wereld. Ons Logistics Center is een schakel voor het Midden-Oosten, Europa en Afrika. We organiseren het transport en zorgen voor een betrouwbare dienst na verkoop.

Je functie als warehouse supervisor

Als warehouse supervisor stuur je dagelijks een twintigtal collega’s aan van één van onze grote logistieke afdelingen. Is heel de dag aan een bureau zitten niets voor jou? Dan is dit de leidinggevende functie die je zoekt!

Als supervisor ben je net als ons magazijn elke dag in beweging. Vanop de werkvloer sta je in voor de dagelijkse operationele opvolging en aansturing van je team. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor je medewerkers, die met al hun vragen bij jou terechtkunnen. En de goeie teamsfeer, die begint bij jou!

Jouw people skills zijn misschien je grootste troef, maar daarnaast gebruik je je organisatorische talent om een overzicht te bewaren van alles wat er gebeurt op de werkvloer. Je denkt ook constant mee na over hoe we het logistieke proces kunnen optimaliseren, zodat al onze departementen samen een goed geoliede, logistieke ketting vormen. Tenslotte waak je mee over de budgetten en de ontwikkeling van je medewerkers (bijvoorbeeld in de vorm van feedbackgesprekken, opleidingen,…). En dat alles in een veilige werkomgeving, natuurlijk.

Wanneer is deze job voor jou?

  • Als je een boeiende logistieke carrière wil uitbouwen in een groot, internationaal bedrijf
  • Als je een relevant bachelor/master diploma hebt en een geboren leider bent
  • Als je een geboren leider bent die door ervaring minstens even goed is als die bachelor/master
  • Als je vlot en helder kan communiceren in het Nederlands, Frans en Engels
  • Als je graag de handen uit de mouwen steekt en perfect ziet waar en wanneer je nodig bent
  • Als je overweg kan met MS Office (kennis van SAP en warehousing is een plus)

Wij bieden

Een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extralegale voordelen. Reële doorgroeimogelijkheden in een internationaal bedrijf.